Om oss

Med en lidenskap for håndverk og kvalitet har J. & K. Johnsen levert eksepsjonelle tjenester siden 1894. Vår styrke ligger i vår brede ekspertise og evnen til å tilby komplette løsninger for våre kunder.

J. & K. Johnsen representerer en tradisjon av ekspertise innen håndverksbransjen. Startet i 1894 som en liten familiebedrift, nå har vi vokst til å bli et firma med tre håndverksfag med rørlegger, blikkenslager og murer. Vår reise har vært drevet av en ubøyelig forpliktelse til kvalitet, presisjon og kundetilfredshet. Vi er stolte av å tilby totalløsninger som kombinerer funksjonalitet, estetikk og varighet.

Vårt team består av dedikerte fagfolk, alle eksperter i sine respektive felt. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og vi jobber tett med våre kunder for å sikre at vi leverer løsninger som ikke bare møter, men overgår deres forventninger. Fra detaljert planlegging til nøye gjennomføring, sikrer vi at hvert trinn i prosessen er preget av kvalitet og omsorg.

I J. & K. Johnsen tror vi at vårt arbeid ikke bare handler om å bygge strukturer, men om å skape varige relasjoner. Vi er stolte av vårt rykte for integritet og pålitelighet, et rykte vi har bygget gjennom årene ved konsekvent å levere høyverdige tjenester og stå ved vårt ord.

Våre kunder velger oss ikke bare for vår tekniske dyktighet, men også for vår evne til å lytte, forstå og tilpasse oss deres unike behov. Vi ser frem til å fortsette vår tradisjon for utmerkelse og invitere deg til å oppdage forskjellen J. & K. Johnsen kan gjøre i ditt neste byggeprosjekt.

Om oss

Ansatte

Vi er stolte av å ha et dedikert team av erfarne håndverkere og fagfolk med stor lidenskap for sitt håndverk.

Johan Georg Johnsen

Prosjektleder
bestill befaring

Planlegger du et prosjekt?

Bestill en befaring med oss for en grundig vurdering av ditt prosjekt. Vi tilbyr profesjonell rådgivning og skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke behov.